KÜTAHYA / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Şbt

Çalışmalarda emeği geçen öğretmenimiz ve öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Atasözü/Deyim anlat bakalım ve drama ile atasözü ve deyim anlatma etkinlikleri yapıldı.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Şbt

Söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Atasözü/Deyim resimleme etkinliği yapıldı.

Ock

Etkileşimli kitap okuma vantrolog gösterisinde emeği geçen Yağmur KARTAL'a teşekkür ederiz.

Ock