KÜTAHYA / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Ara

Söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında hikaye yazıyorum etkinliği yapıldı.Emegi geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Ara

Mehmet Akif Ersoy Anaokulu ve İlkokulu, idareci, öğretmen ve öğrencileri örnek bir etkinliğe imza attılar.  Tema yetkililerince öğrencilere seminer verilirken, seminerin ardından Orman Bölge Müdürlüğü personellerinin desteği ile Bahçelievler ağaçlandırma alanına öğrenciler tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi. Bu etkinliğe emeği geçen okul idarecilerine, Orman Bölge Müdürlüğü personeline,Tema yetkililerine,bu etkinliğe vesile olduğu için okulumuz Ana sınıfı öğretmeni Gülnur Türkmen öğretmenimize veli ve öğrencilerimize teşekkürler.

Ara

Okulumuzun dış cephesinin boyanmasında emeği gecen güzel sanatlar öğrencilerimize ve sponsorumuz hayirli ticaret kırtasiye sonsuz tesekkurler.

Öğretmenler Günü

Haz

EGEP PROJESİNDE CAHİT ARF ETKİNLİKLERİ ADI ALTINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE OLUŞTURDUĞUMUZ PANOLAR VE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ETKİNLİKLER OKULUMUZUN KORİDORUNDA SERGİLENMEKTEDİR.

May

ANASINIFLARI CAHİT ARFIN ÖNEMİNİ BİLMEK İÇİN SINIFÇA ETKİNLİKLR DÜZENLENDİ.

May

2022-2023 yılı 3. ve 4. sınıflar arası futbol turnuvası düzenliş eğlenceli zaman geçirilmiştir.

Mrt

OKULUMUZDAKİ DEPREMDEN ETKİLNEN KİŞİ SAYISINI AZALTMAK İÇİN ÇÖK KAPAN TUTUN TATBİKATI YAPILMIŞTIR

Ara

3/B sınıfı Öğretmeni Habibe Çelikbaş öncülüğünde öğrenciler ile atasözleri ve deyimleri maket haline getirme faaliyeti yapılmıştır. Bu maketler öğrenciler tarafından okulumuzda sergilenmiştir.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışmanı İmran Şaş tarafından öğretmenlerimize yönelik "Kaynaştırma Öğrencileri İçin Uyarlanmış Etkinliklerin Tanıtımı ve Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Hazırlama" konularında bilgilendirme semineri yapıldı.